Applications are over!
Thanks to everyone who
signed up.

Considering the large number of application forms that we have received, the final list of teams will be published by October 7th!

Пријавете се
 • Спонзори

  Главните критериуми за оценување на жирито ќе бидат: одговор на темата, квалитет и оригиналност на сценариото, креативност на монтажата и технички квалитет на снимката. А видете кои се членовите на жирито!

Гледај Повеќе
 • Опрема за снимање

  Нашите спонзори се погрижија да ја имате најновата опрема за вашето снимање, која вклучува сè што ќе ви затреба. Погледнете што е тоа!

Гледај Повеќе
Logo

Награди

 • I награда

  Ваучер за пазарење во Yellow store 5.000

 • II награда

  Ваучер за пазарење во Yellow store 3.000

 • III награда

  Ваучер за пазарење во Yellow store 1.000

 • И вие изберете ги наградите!

  Дали ќе купите опрема за вашиот тим, студиото ќе го опремите со нешто што до сега не сте имале или ќе го искористите ваучерот како депозит за нешто од широкиот асортман на брендови кои се спонзори Nikon, Manfrotto, Zhiyun, Insta360, SanDisk, Saramonic, Lowepro или Joby, Вие одлучете!

 • Награда од публиката!

  Ама тоа не е се, имаме и награда од публиката, за која сме го припремиле најновиот Nikon безогледален фотоапарат Nikon Z30 со објектив од 16-50mm. Наградата ја добива оној тим кој на крајот ќе има најмногу гласа од публиката. Повеќе детали за Nikon Z30 можете да ги погледнете на следниот линк: https://bit.ly/3zSk4fS

Ваучерите само можат да се искористат во продавниците на Yellow Store во вашиот регион, најдолго до три месеци по доделување на истите.

 • Abolow

 • Adam & Iv

 • Arabatur

 • Art Klub

 • Arties 1.0

 • Belshi

 • Bihor

 • BlackCats

 • Blue Wheels

 • BONK

 • ČEKRK

 • Clip:77

 • CvetkoFilm

 • Danis

 • DC media

 • DDProduction

 • DIGITAL EAGLE

 • DreamPix

 • El Gutsies

 • enter.lewd

 • Entuzijastične bez referenci

 • Filmmakers Collective

 • Filmsscope

 • Flywheel

 • Follower of light

 • Frame Eye Factory

 • Hadzije

 • iMarketing

 • Jadovnik

 • Jovan&KS

 • KELDO

 • Kinotrauma

 • MATM

 • MBN Pictures

 • Mesečeva deca

 • Multimedia.ba

 • Neon Hearts

 • NIPRIJE

 • Nomadic Geschwister

 • OKG - Organizovana Kreativna Grupa

 • One and a half hair

 • Our Comfort Zone

 • Outdoor adventure

 • PAFF

 • PAPRIKA

 • Paralela

 • Pink Noise

 • Red Central

 • SAD

 • Simple Films

 • SM Digital Solution

 • Snimat ćemo

 • Souliders

 • Streetmode

 • TV Kauč

 • Una Storia

 • Viktorijati

 • VISIA team

 • Vision Studio

 • VKR Photography

 • Water Monkeys

 • whoistijana

 • Ylberofilia

 • Yoshi

 • Zlatna Papuca

 • Марви

 • 100janovic_photo_video & Pix3l Production

 • 163

 • 3F Production

All teams will be contacted by the #CreateYourFilm coordinator, starting October 4th.
Good luck to everyone!