Applications are over!
Thanks to everyone who
signed up.

Considering the large number of application forms that we have received, the final list of teams will be published by October 7th!

Regjistrohu
 • Juria

  Kriteret kryesore të gjykimit për jurinë do të jenë: përgjigja ndaj temës, cilësia dhe origjinaliteti i skenarit, kreativiteti i montazhit dhe cilësia teknike e filmimit. Dhe shikoni se cilët janë anëtarët e jurisë!

Shikoni më shumë
 • Pajisje regjistrimi

  Sponsorët tanë janë siguruar që të keni pajisjet më të fundit për fotografimin tuaj, i cili përfshin gjithçka që mund t'ju nevojitet.

Shikoni më shumë
Logo

Çmimet

 • Cmimi I Pare

  Një kupon për blerje në Yellow Store 5.000 euro

 • Cmimi I Dyte

  Një kupon për blerje në Yellow Store 3.000 euro

 • Cmimi I Trete

  Një kupon për blerje në Yellow Store 1.000 euro

 • Dhe ju zgjidhni çmimet!

  Pavarësisht nëse blini pajisje për ekipin tuaj, pajisni studion me diçka që nuk e keni pasur më parë ose përdorni kuponin si depozitë për diçka nga gama e gjerë e markave të sponsorizuara nga Nikon, Manfrotto, Zhiyun, Insta360, SanDisk, Saramonic, Lowepro ose Joby, varet nga ju!

 • Çmimi i publikut!

  Por kjo nuk është e gjitha, ne kemi edhe çmimin e audiencës, për të cilin kemi përgatitur aparatin më të fundit Nikon pa pasqyrë Nikon Z30 me një lente 16-50 mm. Çmimi i jepet ekipit me më shumë vota nga audienca. Shikoni më shumë detaje rreth Nikon Z30 në linkun e mëposhtem: https://bit.ly/3zSk4fS

Kuponët mund të përdoren vetëm në dyqanet "Yellow Store" në rajonin tuaj, jo më vonë se tre muaj pas marries së tyre.

  All teams will be contacted by the #CreateYourFilm coordinator, starting October 4th Good look to evervone!